Alles over uitzendwerk

Het werkbriefje bestaat uit 2 gekleurde velletjes. Het witte (originele) briefje dient u in te scannen of te fotograferen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierbij is het van belang dat alles duidelijk te zien is. Het witte briefje is voor uw eigen administratie. Het gele briefje laat u achter bij de klant.

Vermeld a.u.b. ook het weeknummer op het werkbriefje.

Alleen een door de klant ondertekend werkbriefje is geldig. De voorkeur is om het werkbriefje door de manager te laten ondertekenen. 

Zowel de gegevens van de klant als uw eigen gegevens dient u zo volledig mogelijk in te vullen. Dit geldt ook voor de kolommen datum, uren en gereden kilometers (retour).

Indien u parkeerdeclaraties of andere declaraties wilt indienen, dient u de originele bon met uw werkbrief mee te sturen. U dient deze te nieten aan het desbetreffende werkbriefje, zodat wij de juiste klant kunnen belasten met uw declaratie. 

“Acht” Uitzendburo behoudt zich te allen tijde het recht voor, om met opgaaf van reden, een declaratie niet te vergoeden.

De werkbrief dient wekelijks op de laatste werkdag te worden ingestuurd. Uiterlijk dinsdagmiddag hebben wij deze nodig om de verloning op tijd te kunnen voltooien.

Het loon van medewerkers in fase 1 en 2 worden wekelijks (uiterlijk) op vrijdag overgemaakt. Het loon van medewerkers met een fase 3 of 4 contract worden eens per vier weken op vrijdag overgemaakt. De betalingen gaan via internetbankieren van de ABN-AMRO bank.